• +06-27 312 694
  • beautysalonnancy@hotmail.com

Schoonheid

Er zijn verschillende redenen waarom u een afspraak bij de schoonheidsspecialiste maakt, u kunt zich eens lekker laten verwennen met een heerlijke ontspannen behandeling, maar de belangrijkste reden is natuurlijk de verzorging van uw huid. Uw huid wordt door verschillende factoren (alcohol, nicotine, medicatie, airco, uv-straling, milieu) schade toegebracht. D.m.v. speciale verzorging, aangepast aan uw huidtype, kunnen we deze schade aan uw huid reguleren en zult u merken dat uw huid er weer stralend en fris uitziet.

Tijdens deze heerlijk ontspannen behandelingen werk ik met de producten van osaine. Osaine geeft je huid al het goede van de zee. Actieve ingrediënten van zeewier zorgen voor een stralende en jonge uitstraling. Osaine is ontwikkeld voor de schoonheid te creëren en te behouden, voor zowel de man als vrouw. Daarom heeft osaine in de samenstelling van hun producten de nadruk gelegd op het anti-aging effect.

Osaine is ontstaan na intensieve studies over dermatologisch en cosmetische effecten van zeewier en algen. Actieve ingrediënten van bepaalde soorten zeewier hebben karakteristieke overeenkomsten met de stoffen die aanwezig zijn in de huid. Diverse testen op hun effectiviteit hebben laten zien dat het gebruik van zeewier en algen in huidverzorgingsproducten met zekerheid de stofwisseling van de huid verbeterd, met resultaat een jonger en gezonde uitstraling.

De specifieke karaktereigenschappen van speciale algen en zeewier hebben osaine de mogelijkheid gegeven 5 productlijnen te creëren. Met iedere lijn kunnen de specifieke problemen van een huidtype worden aangepakt.

× Maak een afspraak